اي آنکه در نگاهت حجمي زنور داري کي از مسير کوچه قصد عبور داري؟

از كجا بدانيم از منتظران واقعي امام زمان(عج) هستيم؟

كسى كه پيرو ودوست دار واقعي امام زمان خود و منتظرواقعي و چشم به راه ظهور و قيام جهانى او است، بايداز نظر عملى، فكرى و اعتقادى خود را رشد دهد. تنها با لقلقه زبان و ادعاى دوستي نمى ‏توان خود را پيرو واقعى دانست!!مرحله نخست آن، باور به وجود منجى و اعتقاد به ظهور او و برپاداشت انقلاب جهانى به دست او است. سپس نوبت به اصلاح و همسوسازى رفتارها، گفتارها و پندارها با اين اعتقاد و باور است.

 

لاف عشق و گله از يار زهى لاف دروغ‏/عشق بازان چنين مستحق هجرانند 
 

در اين رابطه توجه به امور زير بايسته است:

 

 

بقیه در ادامه مطلب



:: برچسب‌ها: از كجا بدانيم از منتظران واقعي امام زمان(عج) هستيم؟, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : پنج شنبه 30 تير 1395
آيا امام مهدى (عج) براى گسترش عدالت و افراشتن پرچم اسلام، از امدادهاى غيبى استفاده مى كند؟

در گفتار پيشوايان معصوم(عليهم السلام) جنگ هاى پس از ظهور مهدى (عج) و فتوحات، به قدرت فردى و انسانى و نيروهايى نسبت داده شده است كه از سراسر جهان به يارى حضرت مى شتابند، ولى پيروز شدن بر تمام جهان با توجّه به پيشرفت علم و صنايع جنگى قبل از ظهور، كارى است بس دشوار كه علاوه بر قدرت فردى و زمينه هاى اجتماعى عصر قيام، به امدادهاى غيبى و الهى نيز نيازمند است.
در اين جا، مناسب است كه نقش عوامل پيروزى انقلاب بزرگ جهانى حضرت مهدى (عج) را با استفاده از احاديث و روايات، به طور اختصار مورد بررسى قرار دهيم:

الف) قدرت فردى و انسانى;



:: برچسب‌ها: آيا امام مهدى (عج) براى گسترش عدالت و افراشتن پرچم اسلام، از امدادهاى غيبى استفاده مى كند؟, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : پنج شنبه 1 مرداد 1395
آيا امام مهدى (عج) با اجبار، اسلام را در جهان پياده مى كنند؟ !

از روايات، چنين استفاده مى شود كه امام مهدى (عج) ابتدا، مردم را به سوى حق دعوت مى كند و قبل از آغاز هر جنگى، به معرّفى دين حق براى دشمنان مى پردازد و فرصت انتخاب ميان حق و باطل را به آنان مى دهد و تنها بعد از اتمام حجّت بر دشمنان، از قدرت شمشير استفاده مى كند. پس چون آن حضرت، ابتدا، اتمام حجّت مى كند و آنان با اين كه به حق واقف مى شوند و از آن اطلاع پيدا مى كنند، از آن روى گردان مى شوند، نمى توان گفت، آن حضرت، اسلام را با اجبار پياده مى كند، بلكه بايد گفت، هر كس كه اسلام را قبول مى كند، از روى رغبت و اختيار است و هر كس آن را قبول نمى كند، باز با آگاهى و اختيار است، لكن بعد از اين سوء اختيار، از سوى لشكريان امام نابود مى شود تا در جهان فتنه اى نماند.
امام باقر(عليه السلام) مى فرمايد:

 

 

 

بقیه در ادامه مطلب



:: برچسب‌ها: آيا امام مهدى (عج) با اجبار، اسلام را در جهان پياده مى كنند؟, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : پنج شنبه 23 خرداد 1395
ولایت چیست؟

ولاء، وَلایت، وِلایت، ولیّ، مولی، اولی و امثال اینها همه از ماده ی (ولی)- و،ل،ی- اشتقاق یافته اند. این واژه از پر استعمال ترین واژه- های قرآن کریم است که به صورت های مختلفی به کار رفته است؛می گویند در 124 مورد به صورت اسم و 112 مورد در قالب فعل در قرآن کریم آمده است.

معنای اصلی این کلمه هم چنان که راغب اصفهانی (قدس سره) در (مفردات القرآن) گفته است، قرار گرفتن چیزی در کنار چیز دیگر است به نحوی که فاصله ای در کار نباشد؛ یعنی اگر دو چیز آن چنان به هم متّصل باشند که هیچ چیز دیگر در میان آنها نباشد، مادّه ی (ولی) استعمال می شود.مثلاً اگر چند نفر پهلوی هم نشسته باشند و ما بخواهیم وضع و ترتیب نشستن آن ها را بیان کنیم،می گوییم: زید در صدر مجلس نشسته است (وَیَلیهِ عَمْرُو) یعنی بلافاصله در کنار زید عرو نشسته است. به همین مناسبت طبعاً این کلمه در مورد قرب و نزدیکی به کار رفته است اعم از فرب مکانی و قرب معنوی؛ و باز به همین مناسبت در مورد دوستی، یاری، تصدی امر، تسلط و معانی دیگر از این قبیل استعمال شده است؛چون در همه ی اینها نوعی مباشرت و اتصال وجود دارد.

 

 

بقیه در ادامه مطلب



:: برچسب‌ها: ولایت چیست؟, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : پنج شنبه 30 تير 1395
معناي امامت

معناي امامت

بخشي از کتاب «امامت در بینش اسلامی» نوشته علی ربانی گلپایگانی

امامت و پیشوایی در معنای گسترده آن، یکی از ضرورت های زندگی اجتماعی بشر است. از گزارش های تاریخی و مطالعه جوامع بشری درگذشته و حال به دست می آید که همواره در جوامع گوناگون بشری؛ بدوی و شهری، کوچک و بزرگ، سنتی و مدرن، ساده و پیچیده، فرد یا افرادی بوده اند که با عناوین و به شیوه ای مختلف نقش امامت و رهبری را ایفا کرده اند. این واقعیت تاریخی گواه عینی سخن امام علی(ع) است که فرمود: «مردم را از امیری نکوکار یا تبهکار گریزی نیست.»

 

بقیه در ادامه مطلب



:: برچسب‌ها: معناي امامت, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : پنج شنبه 18 دی 1395
گوشه ای از علائم ظهور مهدی موعود

در روایات اسلامی که دانشمندان شیعه و سنی راجع به علائم ظهور مهدی موعود اسلام نقل‏ کرده‏اند سه نوع اخبار دیده میشود:

نوع اول:روایاتی است که از سقوط بنی‏امیه و روی کارآمدن بنی‏عباس بعنوان فرج‏ آل محمد نام برده است.

نوع دوم:اخباری است که در آنها از ویرانی شهرهائی امثال بصره و ذلت و سقوط بنی‏عباس و عظمت و انحطاط شهر کوفه و غیره بعنوان گشایش کار شیعه و آزادی نسبی آنها سخن رفته‏ است.

نوع سوم:روایات کثیری است که بنام علائم ظهور و اوضاع آخرالزمان و پیشامدهای‏ ناگواری در سراسر گیتی خاصه ممالک عربی خاورمیانه و برخی از کشورهای اسلامی دیگر به‏ تفصیل و صراحت هرچه تمامتر در کتب معتبر آمده است.

این سه نوع علائم که باید در اعصار متوالی و قرون متمادی روی دهد بدین منظور بوده‏ است که در تمام زمان‏ها شیعیان را در جریان ظهور دولت آل محمد(ص)و گشایش کار پیروان‏ حقیقی اسلام یعنی شیعیان جهان بگذارند.لازم بذکر نیست که مثلا سقوط بنی‏امیه با آن‏ همه تبهکاری و فشاری که بر مردم مسلمان و پیروان اهلبیت وارد میساختند یا ذلت و انحطاط بنی‏عباس که از مخالفان سرسخت شیعیان بودند،خود نوعی گشایش در کار آنان و آزادی نسبی‏ ائمه‏اطهار(ع)بوده،و قطعا هرچه روبجلو مریفته زمان پیدایش قائم آل محمد و ظهوردولت جهانگیر او نزدیکتر میشده،و همه نوید روح‏بخشی برای شیعیان بوده است.
علائم ظهور که در روایات معتبر و صحیح آمده است،برخی جنبه خارق‏العاده و اعجاز دارد و بعضی دیگر حوادثی است که بطور طبیعی مانند سایر وقایع گیتی روی میدهد،و خود نشانه نزدیک‏شدن ظهور دولت حق و پایان عمر حکومت‏های خودکامه و بیدادگر جهان است، که قبلا از آن خبر داده‏اند.

 

بقیه در ادامه مطلب



:: برچسب‌ها: گوشه ای از علائم ظهور مهدی موعود, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : پنج شنبه 20 دی 1395
عروس قرآن

عروس قرآن

 


و زمین را (با هزاران نعمت) برای (زندگانی) خلق مقرّر فرمود.(10) که در آن میوه‌های گوناگون و نخل خرمای با پوشش برگ و شکوفه و غلاف است. (11) و هم دانه های متنوع که دارای برگ و گل است و نیز ریاحین (گیاهان خوشبو) است. (12)

پیشنهاد: لطفا کمی وقت بگذارید و یک بار با دقت ترجمه ی فارسی سوره الرحمن را بخوانید و سپس حس و حال زیبای خود را در قسمت نظرات این پست (بدون نیاز به تایید) منتشر کنید.



برگرفته شده از avocado.blog.ir



:: برچسب‌ها: عروس قرآن,
ن : سید حافظ موسوی
ت : پنج شنبه 24 دی 1395
تسلیت شهادت امام رضا (ع)

عجیب نیست که در سینه غصّه مهمان است

شب فراق شده؛ حرف حرف هجران است

به چشم‌هم‌زدنی این دو ماه هم رفت و

بهار گریه هم امشب رو به پایان است

به این فراق بگرییم و یا به دوری ِتو

بگو چه کار کنم درد و غم فراوان است

شهادت امام هشتم تسلیت باد

 

 

تاریخ شهادت امام رضا علیه السلام

درباره تاريخ شهادت امام رضا علیه السلام گفتار مورخان و سيره‌نگاران مختلف است:

شيخ مفيد در مسارالشيعه، آن را در روز 23 ذی القعده سال 203 مي‌داند.[۱] به همين جهت، براي زيارت آن حضرت در اين روز تأكيد فراواني به عمل آمده.[۲] برخي، روز 23 ماه رمضان را روز شهادت آن حضرت دانستند.[۳]

عده‌اي هم، شهادتش را در ماه صفر ذكر كرده‌اند وليكن برخي از آنان روز چهاردهم، برخي روز هفدهم و برخي ديگر آخرين روز صفر را تاريخ شهادتش مي‌دانند.[۴] معروف و مشهور ميان علما و مورخان شيعه آن است كه آن حضرت در آخرين روز ماه صفر سال 2033 قمري در طوس به شهادت رسيد و اين، گفتار شيخ مفيد در ارشاد نيز است.[۵]

بیان های مختلف در مورد شهادت امام رضا علیه السلام

 

 

ادامه مطالب :



:: برچسب‌ها: عجیب نیست که در سینه غصّه مهمان است شب فراق شده؛ حرف حرف هجران است به چشم‌هم‌زدنی این دو ماه هم رفت و بهار گریه هم امشب رو به پایان است به این فراق بگرییم و یا به دوری ِتو بگو چه کار کنم درد و غم فراوان است شهادت امام هشتم تسلیت باد, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : شنبه 10 آذر 1395
به مناسبت سالروز رحلت حضرت رسول اکرم (ص)و شهادت امام حسن مجتبی(ع)

به مناسبت سالروز رحلت حضرت رسول اکرم (ص)و شهادت امام حسن مجتبی(ع)



رحلت حضرت رسول اکرم (ص),وفات حضرت رسول اکرم (ص)

رحلت حضرت رسول اکرم (ص)و شهادت امام حسن مجتبی(ع) 
سلام بر تو اي فرستاده خوبي ها، اي مهربانترين فرشته خاک. تو از ملکوت آسمان به زمين فرا خوانده شدي تا انسان را با معناي واقعي اش آشنا کني. تو، آفتاب روشن حقيقت بودي در شام تيره زندگي. از مشرق دلها برآمدي و اکنون، آسمان تب دار غروب جانگداز توست.
در سال يازدهم هجرت رسول اكرم (ص) در آخرين سفرحج (در عرفه)، در مكه و در غديرخم، در مدينه قبل از بيمارى و بعد از آن در جمع ياران و يا در ضمن ‏سخنرانى عمومى، با صراحت و بدون هيچ ابهام، از رحلت ‏خود خبر داد. چنان كه قرآن رهروان رسول خدا (ص) را آگاه ساخته بود كه ‏پيامبر هم در نياز به خوراك و پوشاك و ازدواج و وقوع بيمارى و پيرى مانند ديگر افراد بشر است و همانند آنان خواهد مرد. 

پيامبر اكرم (ص) يك ماه قبل از رحلت فرمود: 

 

 

ادامه مطالب



:: برچسب‌ها: مناسبت سالروز رحلت حضرت رسول اکرم (ص)و شهادت امام حسن مجتبی(ع), [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : شنبه 8 آذر 1395
تاسوعا و عاشورا به چه معنا است وآیا قبل از شهادت امام حسین (ع)تاسوعا و عاشورا وجود داشت؟

تاسوعا و عاشورا به چه معنا است وآیا قبل از شهادت امام حسین (ع)تاسوعا و عاشورا وجود داشت؟

پرسش :

 تاسوعا و عاشورا به چه معنا است وآیا قبل از شهادت امام حسین (ع)تاسوعا و عاشورا وجود داشت؟

 

 

پاسخ :

 عاشورا از ریشة عشر به معنای ده و دهم و تاسوعا از ریشه تسع به معنای نه و نهم است .

این لفظ فقط بر نهمین و دهمین روز محرم اطلاق شده است.

به لحاظ آن که حوادث مهم کربلا در روز نهم و دهم ماه محرم الحرام اتفاق افتاد، این دو روز را برجسته تر نموده و به نام تاسوعا و عاشورا یعنی روز نهم و دهم محرم الحرام در فرهنگ مسلمانان به ویژه شیعیان از جایگاه خاصی بهره مند شد.

ابن اثیر در کتاب «نهایه» میگوید: «عاشورا یک اسم اسلامی است» .(1)

همین مطلب را طریحی در «مجمع البحرین» گفته است. (2)

البته پیش از واقعه کربلا ، هم پیامبر اسلام(ص) و هم حضرت علی(ع) شهادت امام حسین(ع) را در کربلا پیشگویی کرده بودند. امام حسین(ع) نیز شهادت خود را پیشگویی کرده، به برخی از پیامبران پیشین نیز شهادت آن حضرت وحی شده بود. (3).

 

 

 

 

 

برای دیدن ادامه مطالب به ادامه مطب رجوع کنید



:: موضوعات مرتبط: عملیات های دفاع مقدس ، ،
:: برچسب‌ها: تاسوعا و عاشورا به چه معنا است وآیا قبل از شهادت امام حسین (ع)تاسوعا و عاشورا وجود داشت؟, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : شنبه 19 مهر 1395
اعجاز عددی قرآن
اعجاز عددی قرآن

 

 
مقدمه

خداوند برای ایجاد تحول فرهنگی در هر عصری، از اعجاز استفاده کرده است.لذا شایسته است، همه کسانی که در این راستا ایفای نقش می‏کنند، برای تعمیق و تقویت اعتقادات از این دریچه وارد شوند.ولی معجزه عصر حاضر یعنی قرآن، به زبان عربی است که جنبه اصلی اعجاز آن، یعنی فصاحت و بلاغت قرآن، برای ما فارسی زبانان چندان قابل درک نیست.کما این‏که بی‏نظیرترین اشعار فارسی، برای کسی که با این زبان بیگانه است، هیچ تفاوتی با الفاظ عامیانه ندارد.ترجمه این اشعار هم زیبایی و فصاحت و بلاغت زبان اصلی را ندارد.در مورد قرآن نیز چنین است و صرف‏نظر از جنبه معنوی و معرفتی آن، جنبه اصلی اعجاز آن یعنی همان فصاحت و بلاغت و به تعبیری زیبایی و شیوایی کلام برای ما چندان ظاهر نیست.لذا بهتر است از بعدی وارد شد که برای همگان قابل درک و فهم باشد و قوه اعجاب آنان را برانگیزد.از جمله این موارد، اعجاز قرآن از جنبه ریاضی و عددی است.در این مجال سعی شده تا مجموعه‏ای از اعجاز عددی قرآن که تاکنون کشف و ضبط شده و در دسترس این‏جانب بوده است، به صورت فشرده و خلاصه ارائه شود.تفصیل مطالب را می‏توان از منابع به دست آورد.

قسمت اول:اعجاز در تناسب کلمات قرآن
الف)تناسب کلمات با مصداق‏های آن‏ها


:: برچسب‌ها: اعجاز عددی قرآن, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : شنبه 5 دی 1395
عملیات خیبر


:: موضوعات مرتبط: عملیات های دفاع مقدس ، ،
:: برچسب‌ها: خیبر, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : شنبه 24 مهر 1395
عملیات ولفجر 8

آشنایی با عملیات والفجر 8


با فتح خرمشهر، دشمن در صحنه رویارویی با رزمندگان ایران، به لاک دفاعی فرو رفت. پیروزی‌هایی که پس از آن به دست آمد، برتری قدرت ایران را در جبهه‌های جنوب آشکار کرد. این روند تا سال 1364، یعنی شروع حمله ایران به شبه جزیره «فاو» ادامه داشت.

عملیات در اروند، پس از بررسی‌های لازم و استفاده از تجربیات و به کارگیری تدابیر مهم نظامی و اطلاعاتی، انجام شد. این تدابیر در سه بخش مهم، یعنی آموزش، شناسایی و تدارک متمرکز شد. آموزش نیروهای ایرانی در یگان‌های مختلف، با روحیه‌های بالا ادامه یافت و تعدادی از گردان‌ها، آموزش‌های تخصصی و ویژه دیدند. به موازات آن، شناسایی منطقه و بررسی همه عوامل دخیل در عملیات، انجام گرفت.

این کار با حساسیت و وسواس زیاد، از سوی فرماندهان دنبال می‌شد. سعی بر آن بود که دشمن به هیچ‌وجه متوجه کوچکترین حرکتی در منطقه نشود؛ چرا که این قطعه از جبهه، برای عراق اهمیت ویژه‌ای داشت. فاو، زمینی است محصور در میان رودخانه اروند، خلیج‌ فارس و خور عبدالله، که از سمت خشکی به بصره منتهی می‌شود



:: موضوعات مرتبط: عملیات های دفاع مقدس ، ،
:: برچسب‌ها: آشنایی با عملیات والفجر 8 , [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : شنبه 12 آذر 1395
عملیات ولفجر مقدماتی

عملیات والفجر مقدماتی:

در حالی که عدم موفقیت در عملیات رمضان، دورنمای پیشروی در شرق بصره را دور از دسترس نشان می داد، پیروزی در عملیات محرم و تسلط بر زمین های تخت استان میسان، دستیابی به شهر العماره عراق – که به عنوان تهدید هم زمان علیه دو شهر بصره و بغداد محسوب می شد – را امکان پذیر کرده بود. به همین منظور و نیز از آن جایی که فرماندهان جنگ ناگزیر بودند در مقابل تجهیزات برتر عراق، زمین سخت را گزینش کرده و درگیری در وضعیت دشوار را به دشمن تحمل کنند، منطقه رملی غرب ارتفاعات میشداغ – حدفاصل فکه تا چزابه – برای انجام عملیات سرنوشت ساز والفجر انتخاب گردید.

 

اهداف عملیات

اولین هدف تصرف پل غزیله بود و چنانچه این مرحله از عملیات با موفقیت انجام می شد، تصرف شهر العماره به عنوان دومین هدف در دستور کار قرار می گرفت.

  

 

بقیه مطالب در ادامه مطالب



:: موضوعات مرتبط: عملیات های دفاع مقدس ، ،
:: برچسب‌ها: عملیات والفجر مقدماتی, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : شنبه 21 آذر 1395
ادله و نصب امامان

ادله نقلى «نصب امام» توسط خداوند (امامت عامه)

مقدمه

بحث امامت در باور شيعه و سنى از بحث‌هاى مهم عقيدتى است كه تاكنون علماى بزرگ در باره آن كتابهاى فراوان نوشته و زواياى مختلف آن را بررسى و روشن ساخته اند.

ريشه‌اى‌ترين بحث در مسأله امامت، «انتصابى و الهى» يا «انتخابى و عادى» بودن آن است. شيعيان معتقد به انتصابى بودن و ديگر مذاهب اسلامى پيرو انتخابى بودن آن هستند.

شيعيان براى اثبات ديدگاه خود به ادله عقلى و نقلى استناد كرده‌اند. ما در اين مقاله به ادله نقلى پرداخته شده است.

در بحث ادله نقلى نيز مى‌توان موضوع «الهى بودن نصب امام» را از دو زاويه «امامت عامه» بدون در نظر گرفتن مصاديق آن و «امامت خاصه» اثبات كرد.

  

 

بقیه مطالب در ادامه مطلب



:: برچسب‌ها: ادله و نصب امامان " استاد مصطفی ناصری " دانشپژوهان اصفهان "ادله نقلى "«نصب امام» توسط خداوند (امامت عامه), [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : شنبه 27 فروردين 1395
قرآن،کلام الهی

ویژگی های قرآن

 

امتیازات قرآن

 

سیمای قرآن در یک آیه

 

انواع قاریان قرآن

 

قرآن، ذکر الهی

 

ترتیل در تلاوت قرآن



:: برچسب‌ها: قرآن, قران, امتیازات قرآن, کلام الهی, تلاوت قرآن, انواع قاریان قرآن, سیمای قرآن, , [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : سه شنبه 28 مهر 1389
سالروز شهادت مظلومانه حضرت امام علی النقی الهادی (ع)

سوم ماه رجب سالروز شهادت مظلومانه حضرت امام علی النقی الهادی (ع) را به محضر مبارک قلب عالم امکان حضرت بقیة الله الاعظم حجت بن الحسن المهدی (عج) و عموم شیعیان و محبان حضرتش تسلیت عرض می نماییم.

احادیث امام علی النقی (ع) درادامه ي مطلب..

 



:: برچسب‌ها: سوم ماه رجب سالروز شهادت مظلومانه حضرت امام علی النقی الهادی (ع), [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : شنبه 12 ارديبهشت 1389
روز زن و روز مادر ولادت بانوی بزرگ دو عالم

روز زن و روز مادر ولادت بانوی بزرگ دو عالم , حضرت صدیقه کبری , فاطمه زهرا (س)  را به تمامي مادران ايراني تبريك و تهنيت عرض مينماييم

مادرم روزت مبارك

تاریخ روز مادر (تاریخ روز زن)

31 فروردین ( بیستم جمادی الثانی ) ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها و روز مادر ( روز زن ) بر تمامی مادران عزیز مبارک باد.

بیستم جمادی الثانی هر سال، روزی پر از خاطره و معنویت است؛ خاطراتی شیرین از مادران مهربان،فرزندان با محبت و همسران با وفا ؛ این روز به یُمن ِ زاد روز بانوی نمونه اسلام، فاطمه زهرا ( سلام الله علیها) ، روز مادر نام گرفته است ؛ بانویی كه گل سرسبد تمام بانوان عالم است؛ تنها زنی كه پدرش معصوم ، شوهرش معصوم و خودش نیز معصوم بوده و پیامبر گرامی اسلام (ص) به او لقب " اُم ابیها "  داده است،یعنی زنی كه برای پدرش همچون مادر بود.


زندگی و سیره ی حضرت زهرا( س) به قدری آموزنده و جذاب است كه هر زن آزاده ای در جهان او را چونان قدیسه ای تحسین می كند؛ زنی كه تولدش از دامن خدیجه كبری ، همسر پیامبر گرامی اسلام (ص) و در كانون نخستین خانواده اسلامی با نغمه های آسمانی و تسبیح قدسیان همراه شد و شب میلادش را عرشیان به بانگ تكبیر و تسبیح جشن گرفتند و خداوند لقب كوثر به او عطا كرد؛ زیرا وی سرچشمه ی تمام خوبی های جهان است.


روز زن و روز مادر نام گرفت؛"اگر روزی باید روز زن یا روز مادر باشد،چه روزی والاتر و افتخارآمیزتر از روز ولادت با سعادت فاطمه زهرا سلام الله علیهاست؛زنی كه افتخار خاندان وحی است و چون خورشیدی بر تارك اسلام عزیز می درخشد."



:: برچسب‌ها: روز زن و روز مادر ولادت بانوی بزرگ دو عالم,
ن : سید حافظ موسوی
ت : شنبه 30 فروردين 1389
خواسته‌های عجیب شیطان از خدا

خواسته‌های عجیب شیطان از خدا

 

شیطان پس از رانده شدن از درگاه الهی در گفت وگویی با خداوند خواسته هایی قابل تامل مطرح می کند .حاصل این گفت و

گو را پیامبر اعظم صلی الله علیه و اله و سلم چنین بیان می فرمایند:همانا! ابلیس زمانی که به زمین فرو آورده شد گفت: 


[ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : چهار شنبه 28 اسفند 1392
امر به معروف و نهی از منکر

امر به معروف و نهی از منکر

امام صادق (ع)می فرماید:دعوت کننده ی مردم باشید اما نه با زبان،بلکه با پارسایی، تلاش، نماز و نیکی،که این رفتارها خود دعوت کننده هستند.



:: برچسب‌ها: امر به معروف و نهی از منکر, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : دو شنبه 26 اسفند 1392

خدای بزرگ می فرماید:

«ای فرزند آدم، ملائکه من شب و روز مواظب تو هستند؛ آنچه را می گویی و انجام میدهی،کم یا زیاد، همه را می نویسند.آسمان بر آنچه از تو دیده است،شهادت میدهد و زمین بر آنچه روی آن انجام داده ای، گواهی می دهد. خورشید،ماه و ستارگان بر آنچه می گویی و عمل می کنی، شهادت خواهند داد. خود نیز بر قلب و بر اعمال مخفی تو آگاهم.                  

پس،از خودت غافل مباش»  

                                                      

(حدیث قدسی،آداب الطلاب،ص5)



:: برچسب‌ها: حدیث قدسی, آداب الطلاب, مهدی موعود,
ن : سید حافظ موسوی
ت : دو شنبه 18 فروردين 1398
شهادت حضرت فاطمه

http://dl.aviny.com/Album/mazhabi/ahlbeit/ZAHRA/kamel/130.jpg



:: برچسب‌ها: شهادت حضرت فاطمه,
ن : سید حافظ موسوی
ت : شنبه 23 اسفند 1389
عوامل روحیه بخش برای مسلمانان

عوامل روحيه بخش

زمينه های اميدواری

«اِن يَمْسَسْكُمْ قَرْحٌ فَقَدْ مَسَّ اُلْقَوْمَ قَرْحٌ مِّثْلُهُ وَ تِلْكَ اُلأَيَّامُ نُدَاوِلُهَا بَيْنَ اُلْنَّاسِ وَ لِيَعْلَمَ اُللهُ اُلَّذِينَ آمَنُواْ وَيَتَّخِذَ مِنْكُمْ شُهَدَآءَ وَ اُللهُ لَا يُحِّبُ الظَّالمِيِنَ»

اگر(در جنگ احد)به شما جراحتی می رسد،پس قطعاً به گروه كفّار نيز (در جنگ بدر)زخمي همانند آن رسيده است.وما روز هاى( شكست و پيروزی)را در ميان مردم ميگردانيم تا خدا (با امتحان)كسانی را كه ايمان آورده اند،معلوم دارد واز شما گواهانى(برديگران)بگيرد وخداوند ستمگران را دوست نمی دارد.(گرچه گاهى به ظاهر پيروز شوند)   (آل عمران،140)

مسلمانان با توجّه به موارد ذيل بايد روحيّه قوى داشته باشند:

 

شکلک های محدثه



:: برچسب‌ها: عوامل روحیه بخش برای مسلمانان,عوامل روحيه بخش,زمينه های اميدواری,منبع:دقايقی با قرآن(محسن قرائتی), [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : یک شنبه 15 اسفند 1392
مؤمن و کافر

قلب مؤمن و کافر

    مقايسه ى مؤمن وكافر  

«قَالَ رَبِّ أشْرَحْ لِى صْدرى.وَيَسِّرْ لِى أَمْرِى.وَأحْلُلْ عُقدةً مِّن لِّسَانِي.يَفْقَهُواْ قَوْلِى

(موسى) گفت:پروردگارا(اكنون كه مرا به اين كار بزرگ مامور فرمودى)سينه ام را برايم گشاده گردان(وبرصبر و حوصله ام بيفزا).و كارم را برايم آسان فرما.وگره اززبانم باز نما.تا(آنها)سخنان مرا(خوب)بفهمند  

 

شکلک های محدثه           



:: برچسب‌ها: مؤمن و کافر,قلب مؤمن و کافر, مقايسه ى مؤمن وكافر مهدی موعود, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : یک شنبه 17 اسفند 1392
غيبت

غيبت چيست؟

جبران غيبت 

 موارد جواز غيبت 

شنيدن غيبت

http://falshbaner.persiangig.com/image/nazar/6.gif



:: برچسب‌ها: غيبت , غيبت چيست؟, جبران غيبت, موارد جواز غيبت, شنيدن غيبت, مباحث یک دقیقه ای, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : یک شنبه 18 اسفند 1392
فاطمه زهرا(س)

فاطمه زهرا(س)

فاطمه (س)دخت گرامی حضرت رسول اکرم(ص)است در 20جمادی الثانیه سنه5بعثت در خانه ی خدا روی به جهان گشودند. از القاب این بانو بزرگوار می توان زهرا ، صدیقه ، طاهره ، مبارکه ، بتول، مرضیه وراضیه را نام برد. پیغمبراسلام او را به احسن وجه تربیت کرد و ادب آموخت

شکلک های محدثه



:: برچسب‌ها: فاطمه زهرا(س), [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : جمعه 3 بهمن 1394
کوثر

« کوثر»  

    خداوندا به ما منت نهادی                                         

            که زهرا را به عالم ،هدیه دادی

رخش تابان هزاران سهم دارد                              

            که مهرومه،ز رویش شرم دارد

ز دامان خدیجه نو گلی شاد                                

        پدید آمد پدر را کرد دلشاد

صفا  آمد به دنیای الهی                                    

           وفا آمد به کوی خیرخواهی

شکلک های محدثه



:: برچسب‌ها: کوثر, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : جمعه 8 فروردين 1395
مباحث یک دقیقه ا ی

چرا عبادت کنیم؟

 

چگونه عبادت کنیم؟ 

 

موانع و اثرات یاد خدا

 

 اثرات یاد خدا:

 

آثار اعراض از یاد خدا

شکلک های محدثه

 



:: برچسب‌ها: چگونه عبادت کنیم؟ * موانع و اثرات یاد خدا * اثرات یاد خدا* آثار اعراض از یاد خدا*مهدی موعود, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : جمعه 25 دی 1392
عفاف

عفت

مقدمه ی برای عفت:

 خویشتن داری و کنترل تمایلات و خواسته های نفسانی و شهوانی،یکی از ارزش های والای انسانی است که باعث بروز آثار درخشان معنوی برای انسان و راهی برای رسیدن به آرامش روانی است که از آن به عفت و پاکدامنی یاد میشود

شکلک های محدثه

 

 

 



:: برچسب‌ها: عفاف, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : جمعه 1 آذر 1392
حجاب

حجاب

http://dl.aviny.com/Album/mazhabi/ahlbeit/ZAHRA/kamel/138.jpg

روز شهادت حضرت زهرا(س)یکی خدمت آیت الله بهجت عرض کرد: آقا تسلیت میگم ، به حضرت زهرا سلام الله علیها سیلی زدند..

آیت الله بهجت فرمودند: الان هم به حضرت زهرا سلام الله علیها سیلی می زنند عرض کردند: الان چطور به حضرت سیلی می زنند؟

شکلک های محدثه 



:: برچسب‌ها: حجاب, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : جمعه 1 آذر 1392
مهدی موعود

 

همه گويند به تعجيل ظهورش صلوات/ كاش اين جمعه بگويند به تبريك ظهورش صلوات

 

 

 


 

 

 

این نوشتار دربارهٔ اعتقاد به مهدی در نزد شیعهٔ دوازده‌امامی است. برای اعتقاد مسلمانان به مهدی

 شکلک های محدثه

 

 

 

 



:: برچسب‌ها: رجعت چيست ؟, مکان و نام مخصوص حضرت مهدی, مهدی موعود, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : جمعه 1 آذر 1395
علت اینکه دعاهای بعضی ها مستجاب نمیشه

علت اینکه دعاهای بعضی ها مستجاب نمیشه

 

 

 شکلک های محدثه



:: برچسب‌ها: علت اینکه دعاهای بعضی ها مستجاب نمیشه, [ ادامه مطلب ] |
ن : سید حافظ موسوی
ت : جمعه 1 آذر 1392
محرم بهترین ماه

 

 ای حسین فاطمه این کینه هامان را ببین
قلب مجروح درون سینه هامان را ببین
یازده خورشید را کشتند و داغ تو فزون
تکه تکه زین ستم آیینه هامان را ببین
***
گرچه شد خورشید ما در پرده ی غیبت ولی
می رسد نورش ز ماه حضرت سید علی
باز هم هر روز عاشورا و هر جا کربلا
باز هم فتنه،  اگرچه هست حجت ها جلی
***
ترس ما کشته شدن یا غارت این خانه نیست
بلکه دنیایی شدن با مسلک کوفی گری ست
گر که بگذاریم امام خویش را تنها به تشویق هوا
فرق ما با آن جنایت پیشگان سفله چیست؟
***
ای حسین فاطمه داغت درون قلب ماست
نهضتت رسواگر روی تمام فتنه هاست
شمر را در هر زمان نومید از قتلی کنیم
که پی خورشید و مه دشنه به دست و بی حیاست

 



:: برچسب‌ها: محرم بهترین ماه,
ن : سید حافظ موسوی
ت : 1 فروردين 1390

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد


محمد بن حسن عسکری (عج) آخرین امام از امامان دوازده گانه شیعیان است. در ١۵ شعبان سال ٢۵۵ هـ.ق در سامرا به دنیا آمد و تنها فرزند امام حسن عسکری (ع)، یازدهمین امام شعیان ما است. مادر آن حضرت نرجس (نرگس) است که گفته اند از نوادگان قیصر روم بوده است. «مهدی» حُجَت، قائم منتظر، خلف صالح، بقیه الله، صاحب زمان، ولی عصر و امام عصر از لقبهای آن حضرت است.